Telefonat më të kërkuar

Qitja pikën me pakon Profit

Zgjedhni mes 7 pakove të ndryshme Profit, për të ju përshtatur nevojave të komunikimit tuaj dhe përfitoni minuta dhe SMS drejt të gjithë operatorëve.

Qitja pikën me pakon Pro

Me pakot PRO të gjitha nevojat e komunikimit të biznesit tuaj mbulohen. Me njërën nga 4 pakot Pro për biznesin tuaj ju kurseni kohë dhe perfitoni të gjitha shërbimet duke filluar nga Telefonia mobile, Telefonia Fikse, Telivizioni Digjital dhe Interneti.

Lajme dhe ngjarje

  • DREJTORI I IPKO-SË, ROBERT ERZIN, INTERVISTË PËR GAZETËN...

    31.12.2014 Më shumë
  • PËR FUNDVIT, IPKO OFRON 2015 MEGABAJT, PËR VETËM...

    18.12.2014 Më shumë
  • IPKO E LËSHON RRJETIN 4G, PËR TË PARËN...

    11.12.2014 Më shumë

Na kontaktoni
Dërgo