Internet

Internet edhe më i shpejtë, me çmim të njëjtë

Kemi përshpejtuar përsëri shpejtësinë e internetit për pakot ekzistuese, pa i ndryshuar çmimet.

Pakoja e internetit e cila deri më sot ofronte deri 5Mbps, tani për të njëjtin çmim ofrohet me 10Mbps, ndërsa edhe shpejtësia e internetit në pakon që ofronte 10Mbps, tani është rritur në 15Mbps.

Me ndryshimet e reja, shpejtësia e ofruar në pakot e internetit nga IPKO është nga 10Mbps deri në 80Mbps, që njëkohësisht është pakoja më e shpejtë e internetit në Kosovë.

pako 5

deri në

80 Mbps

200 GB Transfer limit

"Pako 5" e internetit, tani me shpejtësi marramendëse deri në 80 mbps, me limit të transferit të përmbajtjes në 200 GB, ndërsa për tejkalimin e transferit të lejuar, shpejtësia e pakos vazhdon me shpejtësi deri në 15 mbps.
Çmimet:

  • 1 muaj - 44.95€
  • 3 muaj - 109.95€
  • 6 muaj - 199.95€
  • 12 muaj - 299.95€ 
 

pako 1

deri në

10 Mbps

10 GB Transfer

995/muaj

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit.

Internet i shpejtë

Shkarkim i kohë pas kohshëm i muzikës dhe filmave

pako 2

deri në

10 Mbps

Transfer pa limit

1495/muaj

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit.

Internet i shpejtë

Shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

• Për 3 muaj – 39.95€ dhe ju kurseni 4.90€

• Për 6 muaj – 74.95€ dhe ju kurseni 14.75€

• Për 12 muaj – 139.95€ dhe ju kurseni 39.45€

pako 3

deri në

15 Mbps

Transfer pa limit

1995/muaj

Pako për shfrytëzuesit e pandalshëm të internetit.

Për shkarkim të pa limituar të të dhënave, muzikë, video, filma, file-a të mëdhenj

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

• Për 3 muaj – 49.95€ dhe ju kurseni 9.90€

• Për 6 muaj – 94.95€ dhe ju kurseni 24.75€

• Për 12 muaj – 179.95€ dhe ju kurseni 59.45€

pako 4

deri në

30 Mbps

120GB transfer limit

2995/muaj

Pakoja me internet shumë të shpejtë, për të gjithë ata që kërkojnë më të mirën!

Internet i shpejtë

Shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

• Për 3 muaj – 79.95€ dhe ju kurseni 9.90€

• Për 6 muaj – 159.95€ dhe ju kurseni 19.75€

• Për 12 muaj – 249.95€ dhe ju kurseni 109.45€

* Në rast të shpenzimit të transferit prej 120 GB, shpejtësia e internetit ulet në 5Mbps deri në fund të muajit të abonimit.

Interneti me shpejtësi të shumëfishuar edhe brenda pakove të kombinuara DUO, TRIO dhe TRIO HD, me çmim të njëjtë.

 

Keni pyetje? Drejtohuni tek Kujdesi për Klient