-

Na Kontaktoni

Ju lutem na dërgoni email për çdo pyetje apo problem që keni.

captcha

Mundësi punësimi

IPKO është një ndër organizatat më të suksesshme në Kosovë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.  IPKO, si telekom bashkëkohorë, është vazhdimisht duke kërkuar persona punëtorë dhe të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më kualitative për tregun tonë.

  • Prizren

Koordinatori i Distributoreve te Autorizuar i raporton Menaxherit te Distributoreve dhe do t’i ketë këto përgjegjësi: Menaxhon rrjetin e pikave të shitjes së distributorëve direkt në zonat e përcaktuara gjeografike. Përgatit propozime […]

  • Ferizaj, Gjilan dhe Mitrovice

  Perfaqesuesi i Shitjes i raporton Menaxherit te Distributoreve dhe do t’i ketë këto përgjegjësi: Miremban llogarite ekzistuese, merr porosi, dhe krijon llogari të reja, përmes planifikimit dhe organizimit të orarit ditor […]

  • Prishtinë

Praktikanti ne Qendren e Thirrjeve i Raporton Menaxherit per Kujdesin ndaj Klieneteve dhe do t’i ketë këto përgjegjësi: Kryen në mënyrë efektive pranimin e thirrjeve nga klientët për të zgjidhur të gjitha […]

  • Prishtinë

We are seeking a Public Relations (PR) Representative / Expert to nurture a strong industry network, increase awareness and develop an enviable corporate image by developing and executing effective communication and media […]

Keni pyetje?

Drejtohuni tek shërbimi për klientë