Mundësi punësimi

IPKO është një ndër organizatat më të suksesshme në Kosovë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.  IPKO, si telekom bashkëkohorë, është vazhdimisht duke kërkuar persona punëtorë dhe të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më kualitative për tregun tonë.

 

Si të aplikoj?

Dokumentacionit tuaj për punësim (biografinë e shkurtër me dokumentet përcjellëse)  duhet t'ia bashkangjitni formën e aplikimin zyrtar të IPKO's.  Aplikacionet tuaja mund ti dorëzoni  vetëm në mënyrë elektronike përmes email-it në hr@ipko.com duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni.

Praktikant ne Qendren e Thirrjeve 

Kontaktoni IPKO-në

IPKO Call Center + 381 (0)38 700 700
+ 386 (0)49 700 700
0800 700 70

info@ipko.com

Adresa

IPKO Telecommunications LLC
Zyra Qendrore
Lagjja Ulpiana,
Rr. "Zija Shemsiu",
Nr. 34, Prishtinë

Numri i biznesit: 70064420
Numri fiskal: 600178893
Numri i TVSH-së: 330075847

Kontakti për gazetarët:

Ju lutemi shkruani në pr@ipko.com për të gjitha pyetjet tuaja