Anketë

Ju faleminderit që vizituat ipko.com

Ju lutem kurseni pak minuta për të ndarë eksperiencën tuaj në lidhje me ueb faqen tonë.

Fillo

Gjej telefonat më të rinj në dyqanet tona!

Shtëpia ime! Bota ime! LOJA ime!

Ju sjellim emocionet e ligave më të njohura në mbarë botën përmes pakove MAX Sport apo MAX Premium!

Më shumë
Më shumë

Lokacionet e Qendrave të Vaksinimit për Covid-19

Ministria e Shëndetësisë i informon qytetarët e Republikës së Kosovës se ata mund të vaksinohen në cilëndo qendër të vaksinimit në Kosovë, të listuara në linkun ‘Më shumë’, pa termin të caktuar paraprakisht.

Më shumë
Më shumë

E ti çfar TiP je?

Aktivizo pakon TiP Aktiv me 200MIN kombëtar, SMS PA LIMIT dhe 4GB për vetëm 4.95Eur. Minutat dhe SMS janë për shfrytëzim me të gjithë operatorët në Kosovë.

Më shumë
Më shumë

Pakot MAX

Pakot më superiore në treg, me përmbajtje ekskluzive, shpejtësi të internetit deri në 300 Mbps, si dhe 2 resivera në një çmim!

Më shumë
Më shumë

HEJ!

Me pakot më atraktive të komunikimit për të rinjë në Kosovë!

Më shumë
Më shumë

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat