IPKO dhe Digitalb sjellin tek ju ekskluzivisht – Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP, do ta ndiqni 24 orë LIVE me kanale të dedikuara HD Nr.30 dhe 31, dhe SD Nr.50 dhe 51, pa pagesë për të gjithë klientët e IPKO-s.

Big Brother VIP do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Rregullat e tij do të jenë aq të rrepta sa kurrë. Shokët e rinj të shtëpisë do të jetojnë në shtëpinë e ndërtuar me qëllim, të prerë nga çdo kontakt me botën e jashtme. Për 100 ditë, kamera të shumta do të shikojnë çdo lëvizje të tyre dhe do të regjistrojnë çdo fjalë të tyre, si ditën ashtu edhe natën, ku do të duhet të përballen me sfida të vështira të diktuara nga vëllau i madh.

Pika kulminante është premiera javore në Top Channel, çdo të marte dhe enjte, ku moderatorja e njohur, Arbana Osmani, do të udhëheqë emisionin e mbrëmjes me një përmbledhje të pikave kryesore të javës, sjellë për audiencën kosovare ekskluzivisht në platformën IPKO. Duke marrë parasysh interesin e shikuesve për shfaqjen, IPKO ka vendosur të shpërblejë abonentët e saj, duke u mundësuar atyre që të ndjekin personazhet e tyre të preferuar 24/7 gjatë gjithë kohëzgjatjes së shfaqjes, pa pagesë shtesë. Prandaj, kanalet HD BBA1 dhe BBA2, të numëruara 30 dhe 31 si dhe kanalet SD të numëruara 50 dhe 51  në listën e kanaleve, do të jenë pa pagesë për të gjithë klientët e IPKO -së, të të gjitha paketave IPKO DTV.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?