Hostimi

Shërbimi “IPKO Hosting” iu mundëson individëve dhe organizatave ta bëjnë faqen e tyre të internetit të qasshme përmes “World Wide Web”. Shërbimi i hostimit të uebfaqeve përbëhet nga hapësira e dhënë me qira në një server, si dhe nga lidhja e internetit.

Pakot e IPKO-s për hostim të faqeve të internetit janë ideale për përdorues të cilët dëshirojnë që uebfaqet dhe e-mailat e tyre të vendosen në një platform hostimit të besueshme dhe cilësore.

Nga pakot e hostimit të uebfaqeve, ju mund të zgjedhni lehtë atë pako e cila iu përshtatet më së miri nevojave tuaja. Uebfaqja dhe posta juaj do të vendosen në serverët tonë në qendrën e sigurtë të të dhënave që gjendet në Zonën Industriale në Fushë Kosovë.

Pakot tona të hostimit përfshijnë mundësinë e domeneve të shumëfishta (Multiple Domain) me përmbajtje të ndryshme, baza të veçanta të të dhënave (MySQL) dhe pako të ndryshme adresave të e-mailit sipas nevojave të klientit (në bazë të pakos së përzgjedhur).

*Me pakot vjetore të hostimit: Bronze, Silver ose Gold, regjistrimi ose vazhdimi i  një emri të domeni: .com, .net, .biz, .info, .org, .net  është pa pagesë.

BRONZE

4 GB hapësirë në ueb
50 e-mail adresa
1 domain
Mbështetje 24/7 

Më shumë

SILVER

10 GB hapësirë në ueb
Pa kufi e-mail adresa
1 domain
Mbështetje 24/7

Më shumë

GOLD

20 GB hapësirë në ueb
Pa kufi e-mail adresa
1 domain
Mbështetje 24/7

Më shumë

Përfitimet nga “IPKO Hosting”

  • Hostim brenda Kosovës
  • Më pak procedura administrative në rast intervenimi (në rast nevojës për marrje të të dhënave në formë fizike)
  • Pa probleme komunikimi – Zona Kohore

Për më shumë pyetje, ju lutemi na kontaktoni ict@ipko.com

 

Rreth Qendrës së të Dhënave të IPKO-së