• IP Publike
  • Kujdesi për Klientë 24/7
  • Intervenim brenda 48 orëve

Pakot me shpejtësi dhe shërbim më të mirë në treg. Na kontaktoni në adresën keyaccounts@ipko.com për informata më të hollësishme dhe ne do t’ju përgjigjemi në po të njëjtën ditë.

IP PUBLIKE

Të gjithë shfrytëzuesve të kësaj pakoje u takojnë IP publike falas.

KUJDESI PËR KLIENTË

Kujdesi për Klientë është në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Tel: 038/049 700 700; 049 700 900

E-mail: info@ipko.com

INTERVENIMET E SHPEJTA

Intervenimet kryhen jo më vonë se brenda 48 orëve, prej marrjes së thirrjes. Për manuale përdorimi ose pyetje të shpeshta vizitoni ueb-faqen tonë www.ipko.com

ÇMIMET

Çmimet varen nga mënyra teknike që duhet përdorur për të sjellë lidhjen deri në zyrën tuaj si dhe nga lloji i pakos që zgjedhni. Ju lusim të na kontaktoni për nevojat e biznesit tuaj dhe ne do t’u dizajnojmë pakon adekuate.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?