Përmbajnë të gjitha shërbimet në një vend, në një faturë të vetme dhe janë të përshtatshme për biznese të vogla dhe familje.

Prej 23€ në muaj, mund t’i merrni të gjitha:

  • Minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së,
  • 500 minuta drejt operatorëve tjerë,
  • 10GB internet në mobil,
  • Internet dhe Televizion Digjital me përmbajtje më ekskluzive në vend.

Gjithashtu, 10 numra të telefonit mobil, me komunikim FALAS.

Zgjedhni pakon më të përshtatshme për ju:

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

*Oferta me më shumë internet në mobil është promocionale.

Shto aplikacionin që dëshiron:

Shto aplikacionin pa limit me super çmim duke thirr *404#

aplikacionet-ipko

Vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-së për të marrë pakon.

*Ju mund të rrisni limitin tuaj fillestar deri në tri here brenda muajit, duke thirrur *889#
**
Në rast se rimbushni llogarinë tuaj me një shumë që tejkalon borxhin, ju mund të shfrytëzoni shumën e mbetur për te rritur limitin tuaj, duke thirrur *202#

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?