Televizioni digjital

Tani, televizionin kabllor digjital i IPKO-së ofrohet edhe për Biznese. Oferta e televizionit digjital të IPKO-së ofron kanale dhe programe të shumta, ekskluzive dhe atraktive, mundëson fotografi dhe zë të cilësisë së lartë si edhe shërbime të tjera televizive dhe interaktive:

  • 80 kanale të pakos Premium në platformën digjitale, përfshirë kanalet e DigitAlb
  • Udhëzuesi elektronik i programeve, dhe
  • Kinematografia botërore në ekranin tuaj

Gjithashtu, në platformen e televizionit digjital të IPKO-s, ofrohet shërbimi më i fundit i industrisë televizive, Pay Per View, përmes kanalit Digi Gold të DigitAlb.

Përmes Pay Per View, apo kanalit Digi Gold, do të mund të zgjedhni se çfarë programi doni ta shikoni dhe në çfarë kohe.

Shërbimi i televizionit digjital, ofrohet për këto rajone: Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë, Therandë, Vushtrri, Viti, Deçan, Klinë, Pejë dhe Kaçanik.

Me Televizionin Kabllor Digjital nga IPKO, argëtimi televiziv është i pandërprerë.