Abonohu në SuperDUO Premium HD, paguaj 10 muaj dhe 2 të fundit merri FALAS!

Super DUO Premium HD – internet deri në 50 Mbps! Përmbajtje eksluzive, më shumë se 150 kanale televizive, të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier LeagueSerie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.

Super DUO Familjare HD – internet deri në 40 Mbps dhe më shumë se 130 kanale televizive, përfshirë përmbajtje ekskluzive.

Pakot e SuperDUO janë pakot më të kompletuara në treg.  Merr tani njërën nga pakot SuperDUO dhe përjeto super internet dhe super përmbajtje televizive!

 

Me pakot Super Duo ju merrni FALAS edhe Smartbox-in.

 

Përmes smartbox-it, ju përfitoni edhe këto shërbime FALAS:

  • Catch up TV– shërbim i cili ju mundëson t’i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 48 orë pa pasur nevojë t’i inçizoni ato
  • VoD– Me video librarinë e SMART BOX ju keni qasje në 7000 filma, seriale dhe dokumentarë të ndryshëm. 24 orë në ditë!

Pakot SUPER DUO janë pakot më të kompletuara në treg. Merr tani njërën nga pakot SUPER DUO dhe përjeto super përmbajtje televizive dhe internet super të shpejtë

Super DUO Premium HD – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive dhe internet deri në 50 Mbps!
Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.

Super DUO Familjare HD – Përmbajtje ekskluzive me më shumë se 130 kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzike dhe argëtim si dhe internet deri në 40 Mbps .
Me pakot Super Duo ju merrni FALAS marresin digjital Smartbox. Përmes smartbox-it, ju përfitoni edhe këto shërbime FALAS:

  • CATCH UP TV – Shikoni programet e preferuara në disa nga kanalet më të njohura në vend deri në 48 orë edhe pasi të kenë përfunduar, pa pasur nevojë t’i inçizoni ato.
  • VOD – Video libraria më e pasur në vend. 24 orë qasje në mbi 9000  filma, seriale dhe dokumentarë të ndryshëm.