Me pakot SUPER DUO përfiton super përmbajtje televizive dhe internet dyfish më të shpejtë!

Super DUO ELITE – Përmbajtje superiore për tërë familjen, kanalet sportive më të popullarizuara botërore dhe internet deri në 100 Mbps!

 

Super DUO Familjare – Argëtim pafund për tërë familjen me filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe internet deri në 80 Mbps.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?