• Për çdo pako me lidhje telefonike – keni falas edhe 15 funksione shtesë:
 • Paraqitja e numrit – Clip
 • Fshehja e numrit – Clir
 • Ridrejtimi i thirrjes (Divert Call)
 • Sekretaria telefonike (Voice Mail)
 • Ndalesa e thirrjeve në mobil dhe e thirrjeve ndërkombëtare
 • Thirrja në pritje
 • Mbajtja e thirrjes
 • Transferimi i thirrjes
 • Konferencë me 3 palët
 • Numri i fundit
 • Thirrja e fundit
 • Thirrjet e humbura
 • Numri juaj
 • ”MOS PENGO”
 • ACREJ – Refuzimi i thirrjes anonime

Për t’ju ndihmuar që të krijoni paketën adekuate që ju përshtatet nevojave të biznesit tuaj, e tëra që duhet të bëni është të na kontaktoni. Do t’ju ofrojmë zgjidhje për një kohë shumë të shkurtër.