Thirrje në IPKO fiks:

MinutatVetëm telefoni fikseTelefoni fikse + internet
Minuta e parë0.0 cent0.0 cent
Minutat në vazhdim0.0 cent0.0 cent

 

Thirrjet në IPKO mobil:

MinutatVetëm telefoni fikseTelefoni fikse + internet
çmimi për minutë0.102 cent0.087 cent
Thirrjet në PTK0.062 cent0.051 cent
Thirrjet në Vala0.153 cent0.137 cent

 

Rimbusheni llogarinë në çdo hap, në çdo kohë

Mbushje elektronike (prej 3 €- 50 €) në shitore të IPKO-s
Kartela mbushëse në vlerë prej 5€, 10 € dhe 20 € që mund t’i blini në dyqane të IPKO-s dhe distributorët e autorizuar ku shihet shenja IPKOmat

Na kontaktoni

Nëse dëshironi të keni më shumë se 2 lidhje telefonike në zyrën tuaj, IPKO ju ofron mundësinë për lidhje shtesë sipas kërkesave tuaja. Për t’ju ndihmuar që të krijoni paketën adekuate për biznesin tuaj, e tëra që duhet ta bëni është të na kontaktoni. Do t’ju ofrojmë zgjidhje po të njëjtën ditë.

Funksionet shtesë

Të gjitha funksionet shtesë janë të përfshira në pako, falas.

 • Paraqitja e numrit – Clip
 • Fshehja e numrit – Clir
 • Transferimi/Ridrejtimi i thirrjeve
 • Sekretaria telefonike
 • Ndalesa e numrave 0 dhe 9
 • Thirrja në pritje.
 • Mbajtja e thirrjes
 • Konferenca me 3 palë
 • Numri i fundit
 • Thirrja e fundit
 • Thirrjet e humbura
 • Numri juaj
 • “Mos pengo”
 • Rithirrje
 • Shërbimet pa pagesë – Thirrjet emergjente 092, 093, 094, 112
 • Shërbimet pa pagesë – Thirrjet në IPKO kujdesi për klientë 24/7

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?