Postpaid Roaming

Si përdorues të shërbimeve postpaid të telefonisë mobile, shërbimet roaming mund t’i përdorni plotësisht në mënyrë të zakonshme. Të gjitha shërbimet roaming të kryera në postpaid do të dërgohen në llogarinë tuaj në Kosovë.

Prepaid Roaming

Nëse jeni përdorues i shërbimeve me parapagim (prepaid) të telefonisë mobile, shërbimet roaming mund t’i përdorni në mënyrë shumë të thjeshtë, krejt të zakonshme, sikur kur ndodheni në Kosovë. E tëra që duhet të keni është kredia e mjaftueshme në llogarinë tuaj.

SMS

Pranimi dhe dërgimi i mesazheve (SMS) gjatë udhëtimeve tuaja jashtë vendit është i thjeshtë dhe i zakonshëm, si dhe nuk ka nevojë për kurrfarë aktivizimi paraprak.

MMS

Nëpërmjet shërbimit MMS (mesazheve multimediale) ju mund t’i ndani çastet më të lumtura dhe ato më të jashtëzakonshmet me të afërmit tuaj. Këtë duke dërguar mesazhe me fotografi, video, apo edhe duke dërguar muzikë gjatë qëndrimit tuaj jashtë Kosovës.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?