Varësisht se në cilin shtet jeni në Europe apo ne SHBA ju mund të aktivizoni pako me internet dhe të vazhdoni komunikimin.

Zgjedh pakon sipas nevojës tuaj për komunikim me sasi të MB dhe validitet të ndryshëm.

InternetÇmimiValiditetiAktivizimi
50MB2.5 EUR1 dite*345*1#
400MB10 EUR7 dite*345*2#
1GB20 EUR10 dite*345*3#

*Për përdoruesit e pakove Plan, vlefshmeriai pakove është deri ne fund te muajit si dhe çmimi tarifohet dhe MB përpjesëtohen për ditët e mbetura deri ne fund te muajit.

Pako me internet në Europë dhe USA:

Për të funksionuar këto pako kur jeni jashtë  Kosovës duhet ndjekni disa hapa:

 • Të lidheni manualisht me operatorët (shiko listën më poshtë për secilin shtet),
 • Të siguroheni që APN të jetë IPKO
 • Të aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te “Settings” në telefonin tuaj.

Varësisht se në cilin shtete jeni, zgjedhni operatorin përkatës nga lista më poshtë:

Kujdes: Nëse selektohet ndonjë operator tjetër i ndryshëm nga lista, do të tarifoheni me çmime standarde.

 • Austri: H3G Austria, T-Mobile, A1 Telekom Austria
 • Belgjikë: Proximus Belgium, Telenet Group, Orange
 • Bullgari: VIVACOM, A1 Bulgaria,Yettel
 • Danimarkë: H3G Denmark, Telenor, Nuuday A/S
 • Estoni: Elisa, Tele2
 • Finlandë: Elisa, DNA
 • Francë: SFR, Bouygues Telecom, Free mobile
 • Gjermani: Telekom Deutschland (T-Mobile), Telefonica 02, Vodafone
 • Holandë: KPN, Vodafone Libertel, T-Mobile
 • Hungari: Telekom HU (T-Mobile), Vodafone Hungary
 • Itali: Telekom Italia, Wind Tre S.p.a, Vodafone Italia S.p.A, Iliad
 • Kroaci: Hrvatski Telekom (T-Mobile); A1 Croatia; Tele 2
 • Latvia: SIA Bite Mobile, Tele2SIA Latvia
 • Lituani: UAB Bite Lietuva, UAB Tele2 Lithuania
 • Luksemburg: Tango, Post, Orange
 • Norvegji: Telenor, ICE Norway
 • Poloni: P4, Polkomtel, T-Mobile, Orange
 • Republika Çeke: T-Mobile, Vodafone,O2 Czech Republic a.s.
 • Rumani: Vodafone, Orange
 • Sllovaki: Slovak Telekom (T-Mobile), Orange Slovensko, Telefonica O2
 • Slloveni: Telekom Slovenia, A1 Slovenia, Telemach
 • Suedi: H3G Sweden, Telenor Sverige AB, Tele2-Comviq
 • Spanje: Vodafone, Orange, Xfera
 • Qipro: Epic LTD
 • Zvicër: Sunrise
 • Mbretëria e Bashkuar: Telefonica O2, Vodafone,Hutchison 3G UK
 • Maltë: Epic Communications Limited, Melita, Go Mobile
 • Greqi: Vodafone-Panafon , Cosmote (T-Mobile), Wind Hellas
 • Portugali: Vodafone, NOS Comunicações
 • Irlandë: Meteor Ireland, Vodafone, Three Ireland (Hutchison) Limited
 • SHBA – T-mobile

 Për tarifat pas shpenzimit të MB të pakos si dhe tarifat për thirrje dhe SMS shtyp këtu.

 Për paketat e vlefshme për thirrje ndërkombëtare shtyp këtu .

Më poshtë gjeni listën e kodeve të cilat mund ti përdorni për menaxhim e pakove, ose direkt dhe më lehtë me anë të aplikacionin tonë MyIpko (aplikacionin mund ta shkarkoni në AppStore dhe Playstore varësisht nëse jeni përdorues i sistemit IOS apo Android):

Pakot me internet në Europe dhe USAAktivizimiKontrollimi i llogarisëPërmbajtja e pakove
10 ditore*345*3#*345#

Ose MyIPKO App

*345#

Ose MyIPKO App

Javore*345*2#
Ditore*345*1#

Ju lutem të keni kujdes!

 • Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju paraprakisht duhet të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re  dhe pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.
 • Nese jeni biznes me parapagim apo keni pako Plan 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, MB e pashfrytëzuar të pakos humbin në skadim të pakos suaj. Në mënyrë që ti ruani MB e mbetura ju duhet të aktivizoni pako të re para skadimit të pakos së vjetër.
 • Nëse keni problem me përdorim të internetit, ju lutemi kontrollojeni nëse e keni të aktivizuar këtëshërbim . Nëse jo, aktivizo shërbimin e internetin duke thirr kodin *321#.

Mbushjet fizike dhe eletronike

Për të aktivizuar pako paraprakisht duhet të keni mjete të mjaftueshme në llogari. IPKO ofron mundësinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër IPKO të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo më lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të më poshtme:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?