Këto pako janë të dizajnuara për shfrytëzim të internetit në Kosovë dhe shtetet e rajonit si :

 • Shqipëri
 • Mal i Zi
 • Maqedoni Veriore
 • Serbi
 • Bosne & Hercegovine
 • Kroaci
 • Greqi
 • Turqi

Më poshtë në tabelë gjeni ofertën për internet në rajon:

PakoInternetValiditetÇmimiAktivizimi
Mujore*3000MB30 Ditë10.00 EUR*478*3#
Javore*2000MB7 Ditë6.00 EUR*478*2#
Ditore*1000MB24H3.00 EUR*478*1#

Këto pako për të funksionuar kur jeni jashtë  Kosovës duhet ndjekni disa hapa:

 • Të lidheni manualisht me operatorët (shiko listën më poshtë për secilin shtet),
 • Të siguroheni që APN të jetë IPKO
 • Të aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings në telefonin tuaj

Varësisht se në cilin shtete jeni, zgjedhni operatorin përkatës nga lista më poshtë:

 • Shqipëri: One Telecommunications (Telecom Albania), Vodafone
 • Maqedoni Veriore: A1 MK(VIP), Telekom.mkd
 • Mali i Zi: M:Tel (29703)
 • Bosne dhe Hercegovinë:BH Telecom
 • Kroaci:HT HR
 • Greqi:Vodafone; Cosmote
 • Serbi:Yettel(Telenor); A1 SRB(VIP)
 • Turqi:Vodafone; Turkcell

Nëse selektohet ndonjë operator tjetër i ndryshëm nga lista, do të tarifoheni me çmime standarde:

Shpenzimet për internet  1MB (Shtetet e Ballkanit Perendimorë)
Biznes me parapagim                                          0.14 EUR
Biznes me pagesë mujore                                   0.14 EUR

Për tarifat në Greqi dhe Turqi  shtyp këtu. Këto tarifa aplikohen edhe pas shpenzimit të pakos.

Më poshtë gjeni listën e kodeve të cilat mund të i përdorni për menaxhim të pakove, ose direkt dhe më lehtë në aplikacionin tonë MyIpko (aplikacionin mund ta shkarkoni në AppStore dhe Playstore varësisht nëse jeni përdorues i sistemit IOS apo Android):

Pakot me internet në rajonAktivizimiKontrollimi i llogarisëPërmbajtja e pakove
Mujore*478*3#*478#

Ose MyIPKO App

*478#

Ose MyIPKO App

Javore*478*2#
Ditore*478*1#

 Ju lutem të keni kujdes!

 • Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju paraprakisht duhet të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re  dhe pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.
 • Nese jeni biznes me parapagim apo keni pako Plan 1, 2 dhe 3, MB e pashfrytëzuar të pakos humbin në skadim të pakos suaj. Në mënyrë që ti ruani MB e mbetura ju duhet të aktivizoni pako të re para skadimit të pakos së vjetër.
 • Nëse keni problem me përdorim të internetit, ju lutemi kontrollojeni nëse e keni të aktivizuar këtëshërbim . Nëse jo, aktivizo shërbimin e internetin duke thirr kodin *321#.

Për të aktivizuar pako paraprakisht duhet të keni mjete të mjaftueshme në llogari.

 • Për klientët biznes me parapagim, IPKO ofron mundësinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër të IPKO-s të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo me lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të mëposhtme:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?