SMS Pako

Me shërbimin SMS Pako nga IPKO, biznesi juaj do të ketë mundësinë që t’i njoftoj të gjithë klientët për ofertat ekskluzive dhe ngjarjet e ndryshme. Sa më i madh numri i SMS-ve, aq më i lirë çmimi për SMS. Vizitoni njërin nga dyqanet më të afërta të IPKO-së për të lidhur marrëveshjen.

Tabela e mëposhtme liston pakot aktuale që i ofron IPKO për SMS Pako dhe çmimet përkatëse, vetëm drejt numrave të IPKO-së.

PakoNr. i SMSÇmimiÇmimi për SMS
15,000150.000.031 EUR
220,000500.000.026 EUR
350,0001,000.000.021 EUR
4100,0001,500.000.016 EUR
5200,0002,000.000.011 EUR

Për numër më të madh se 200,000 SMS, çmimi është i negociueshëm