Televizioni Digjital

Përmbajtja më e pasur në treg!

Me më shumë se 150 kanale televizive, me program të larmishëm që i shërben më së miri nevojave tuaja personale dhe biznesore. Më shumë se 40 kanale janë me cilësi HD. Përmbajtje sportive si: futboll, basketboll, formula, tenis, boks e të gjitha sportet tjera…

Shih listën e kanaleve
Shih listën e kanaleve

Smart Box është eksperienca më e sofistikuar televizive!

Me Smart Box televizioni juaj rikthehet në një televizion të mençur me shumë më shumë opsione.

Duke instaluar Smart Box në televizionin tuaj ju keni në dispozicion shumë veti që ju bëjnë më të lehtë kontrollimin dhe ju ofrojnë një eksperiencë tejet të veçantë.

Më shumë
Më shumë