IPKO është i vetëm në Kosovë që ofron televizion digjital të kualitetit HD.

HD ofron kualitet shumë më superior të pamjeve dhe zërit në krahasim me televizion standard. Tani, ky kualitet është në dispozicion të biznesit tuaj.

Pako me parapagim HD-TV per biznese ju mundëson një eksperiencë unike të shikimit të televizionit. Me më shumë se 110 kanale televizive, dukë përfshirë 18 HD kanale, ju do te keni qasje ekskluzive te Digitalb, kanalet Super Sport, filma, seriale, dokumentarë, informacione, lajme, kanale kosovare, kanale të mirënjohura kombëtare si dhe shumë më shumë.

Pako HDTV vjen si pako 12 mujore.

Përfitimet tuaja:

  • Ekskluziviteti të kualitetit të lartë HD
  • Ekskluziviteti të të gjitha ligave të futbollit
  • Fleksibiliteti për të zgjedhur kohëzgjatjen e pakos
  • Faturë të rregullt
  • Fotografi dhe zë të cilësisë së lartë
  • Shërbim Pay Per View në kanalin Digi Gold

Pako HD për biznese për 12 muaj kushton 274.70€

Mënyra e pageses

Pagesa bëhët paraprakisht për 12 muaj. Ju do të pranoni faturën e rregullt.

Resiveri HD

Resiverin HD do te paguani vetem një herë.

  • HD Resiver (për klienta të ri) – 40.70€
  • HD Resiver (për klienta egzistues) – 40.70€

SMART BOX

Smart Box me çmim promocional në dispozicion për të gjitha pakot HD. SMART BOX vjen me ofertë promocionale për klientët që e kthejnë marrësin aktual.

  • Smarbox (për klienta të ri) – 20.40€
  • Smarbox (për klienta egzistues) – 10.20€