Server Privat Virtual (VPS - Virtual Private Server)

Keni nevojë për një server virtual të shpejtë, të sigurt dhe të përballueshëm në Kosovë?

Serveri “Cloud” ju mundëson përdorimin e serverëve virtual (VPS) që gjenden në një qendër të sigurtë të të dhënave të IPKO Telecommunications

Serveri privat virtual (VPS) është një makinë virtuale që shitet si shërbim nga IPKO Telecommunications.

Për shumë qëllime, ata janë të barasvlershëm në aspektin funksional me një server fizik të dedikuar, dhe duke qenë të definuar si softuer (software-defined), ka mundësi që të krijohen dhe të konfigurohen shumë më lehtë.

 

Përfitimet nga IPKO VPS

null

Nuk ka nevojë për CAPEX (investime në serverë)

null

Rritja e kapacitetit është e lehtë

null

Nuk ka nevojë për mirëmbajtje

null

Më pak shpenzime në energji elektrike

null

Më pak shpenzime në ftohje

Për më shumë pyetje, ju lutemi na kontaktoni në ict@ipko.com

 

Rreth Qendrës së të Dhënave të IPKO-së