Me produtin më të ri nga IPKO Microsoft 365 Bundle + ju merrni 3 shërbime në një vend! Shërbime të cilat biznesit do të i ofrojnë lehtësi në punën e tyre të përditëshme. Kombinimi i aplikacioneve më të mira që përfshihen në pakon Microsoft 365, me shërbimin e internetit më të mirë në treg të ofruar nga IPKO, dhe duke bërë migrimin e emailave paraprak në Microsoft 365 nga ekspertët tonë e bënë këtë një ndër ofertat më atraktive për biznese.

Pako permban:

  • Microsoft 365 5 Licenca
  • Internet
  • Mail Migration.

Na kontaktoni në ict@ipko.com për të pranuar më shumë informata lidhur me produktin dhe kombinimet për këtë ofertë.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?