Vizito cilindo dyqan të IPKO-së, zgjedh numrin më të mirë 048 dhe përfito nga benefitet.

Çdo numër i ri merr 100SMS, 100MIN drejt të gjithë operatorëve në Kosovë dhe 10GB me internetin më të shpejtë mobil.

Benefitet kane validitet 14 dite. Pas 14 ditësh kaloni ne pako Tip Aktiv për të vazhduar komunikimin. Nese dëshironi ta ndalni aktivizimin e pakos Tip Aktiv thirr *110*9#.

Merr numrin tënd Gold me çmim deri 100 Eur FALAS duke nënshkruar kontratë përmes pakos postpaid “Oferta ma e mirë n’botë”. Oferta vlenë për numrat 043, 048 dhe 049.