Pakot e internetit në mobil

Zgjedh një nga pakot e internetit dhe aktivizo duke dërguar SMS me tekstin “Micro”, “Mini”, “Midi”, “Maxi”, “Mega” ose “Giga” në numrin 50505. Ju do të merrni sasinë e MB dhe do të paguani cmimin në bazë të ditëve të mbetura deri në fund të muajit.

Cost after package is spent

The price for first 500KB is 0.285€, whereas each following 10KB after that costs 0.0010€. You need to have more than 0.102€ in your account in order to use internet on your mobile phone.