Vlerësimi per ofertën

 

Faleminderit që vizituat faqen tonë!

Me qëllim të përmirësimit të ofertave tona, ne kemi pregaditur nja anketë të shkurtër në lidhje me këtë ofertë. Përshtypjet tuaja kanë shumë rëndësi për ne!

Informatat tuaja do të ruhen në konfidencialitet dhe do të përdoren vetëm për përdorim të brendshëm në IPKO.

 

Fillo

Subscribe to SuperDUO Premium HD!

SuperDUo Premium HD –Up to 50 Mbps of internet! Exclusive content. More than 150 TV channels broadcasting the most exciting football leagues (Premier LeagueSerie A, La Liga, IPKO Superliga) and the most popular sports events in the world.

Supor DUO Family HD –Up to 50 Mbps of internet! 130+ TV channels some of which broadcast exclusive content.

SuperDUO are the most complete packages in the market. Get a SuperDUO package today and experience lightning-fast internet and super TV content!

Subscribe to SuperDUO Premium HD, pay 10 months and get the last 2 months for FREE! SuperDUO are the most complete packages in the market.

Through Smartbox, you get the following services FREE of charge:

  • Catch-up TV – Catch up TV service allows you to watch your favorite programs up to 48 hours later, without having to record them.
  • VoD – You will have access to 7000 different movies, serials and documentaries. 24 hours a day!