Vlerësimi per ofertën

 

Faleminderit që vizituat faqen tonë!

Me qëllim të përmirësimit të ofertave tona, ne kemi pregaditur nja anketë të shkurtër në lidhje me këtë ofertë. Përshtypjet tuaja kanë shumë rëndësi për ne!

Informatat tuaja do të ruhen në konfidencialitet dhe do të përdoren vetëm për përdorim të brendshëm në IPKO.

 

Fillo

Do you need super TV content and super internet?

Get one of SUPER DUO packages and experience super TV content and the most stable internet in the country!

Super DUO Premium HD – Exclusive content with more than 150 TV channels and internet up to 50 Mbps!

The most exciting football leagues as well as the world’s most popular sports channels.

Super DUO Family HD – Exclusive content with more than 140+ TV channels, movies,  documentaries, music and entertainment as well as internet up to 40 Mbps.

Activation with a digital HD receiver for HD packages is free, while for SMARTBOX activations is €20.00.