• Çfarë është TVim?

A:TVim është një mënyrë e shkëlqyer për të shikuar kanale të përzgjedhura përmes internetit, në të cilat mund të keni qasje lehtësisht nga telefoni juaj i mençur, tableti, laptopi ose kompjuteri personal.
Ai ju mundëson të gjithë anëtarëve të familjes suaj të shikojnë programet e tyre të parapëlqyera, në çdo kohë, duke iu mundësuar këtë përvojë të re me shumë ekrane.
TVim ofrohet vetëm për përdoruesit aktiv të ndonjerës nga pakot tona me shërbime të kombinuara: Televizion digjital dhe Internet.

 • Si funksionon ai?

A:TVim funksionon si një aplikacion në ueb ose në mobil në tri gjuhët, i cili është lehtësisht i qasshëm dhe i përshtatshëm për përdoruesin. Për të pasur qasje në aplikacionin e uebit, ju duhet të kyçeni në www.tvim.tv dhe të regjistroheni me emrin e përdoruesit dhe me fjalëkalimin tuaj të dhënë për abonimin tuaj paraprak në shërbimet tona të kombinuara Televizion digjital dhe Internet ndërsa për aplikacionin e mobilit, varet se a jeni përdorues i iOS-it apo i Andoridit dhe në secilin rast ju duhet të vizitoni “App store” ose “Google Play” ku mund të shkarkoni aplikacionin falas dhe të regjistroheni në të njëjtën mënyrë sikurse për aplikacionin i uebit.
Ky shërbim ofrohet në çdo vend në Kosovë në rrjetin e IPKO-s.

 • Si mund të regjistrohem ose të abonohem?

Ju mund të qaseni lehtësisht në TVim përmes www.tvim.tv duke u kycur me emrin tuaj të përdoruesit dhe me fjalëkalim, të cilat i posedoni në kontratën e shërbimit të kombinuar në të cilën jeni abonuar.

 •  Ku mund ta marr emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tim?

A: Ju duhet të përdorni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që keni të shënuar në kontratën e pakos të cilën keni aktivizuar me shërbime të kombinuara: Televizion digjital dhe Internet. Nëse e keni harruar fjalëkalimin, ju lutemi, kontaktoni mbështetjen tonë për klientë, ose na vizitoni në një nga dyqanet tona, dhe ne do të rivendosim fjalëkalimin për ju.

 •  Si ta shkarkoj aplikacionin për telefon të mençur?

A:Nëse jeni përdorues i Androidit, klikoni në “Google Play store”, ndërsa nëse jeni përdorues i “iOS”-it, klikoni në “iTunes store”. Cilindo nga këto dy sisteme që e përdorni, shkarkimi i aplikacionit është falas.

 •  Sa më kushton regjistrimi në TVim?

A: Çmimi i TVim është 3€ në muaj për të gjithë përdoruesit të cilët nuk kanë të aktivizuar pako me shërbime të kombinuara: Televizion digjital dhe Internet.

 • Cilat janë kanalet që vijnë me TVim?

Baby TV, Bang Bang, Cufo TV,  Junior TV, Boomerang, EXP Shkence, EXP Histori, EXP Natyra, My Music, MTV, TDC, VOX, RTL, Super Sport Kosova 1, Super Sport Kosova 2, Super Sport Kosova 3, Super Sport 2, Super Sport 3, Super Sport 4, Super Sport 5, Super Sport 6, Spot News, Fast & Fun Box HD, Euro SportNe do të pasurojmë vazhdimisht përmbajtjet e të dyja pakove.

 •  A mund të abonohem në TVim si abonentë interneti?

A:Jo, ju duhet të jeni abonentë në njërin nga shërbimet tona të Televizion digjital dhe Internet dhe pastaj të abonoheni/regjistroheni në TVim si një shërbim shtesë i cili do t’ju mundësojë të shikoni programet tuaja të parapëlqyera në pajisje tjera, kudo në Kosovë.

 • A mund të përdori TVim nëse jam klient biznesi?

A: Po, ju mund të përdorni shërbimin TVim edhe nese jeni klient biznesi vetëm duhet të siguroheni që pakoja juaj e biznesit është pako me shërbime të kombinuara: Televizion digjital dhe Internet. Per t’u informuar më saktësisht nëse pakoja juaj e biznesit posedon shërbimin TVim, ju lutem të kontaktoni në qendrën e thirrjeve për klientë.

 •  Sa pajisje mund t’i lidhi me TVim?

A:Ju mund t’i lidhni deri në tri pajisje, në të njëjtën kohë ose në çdo kohë, për të shijuar përzgjedhjen e kanaleve të TVim.

 •  A mund ta përdori TVim në TV-në tim të mençur?

A: Nëse TV juaj i mençur përkrahë aplikacionet Andorid, ju mund ta instaloni atë. Në të kundërtën, për momentin jo.

 • A mund ta përdori TVim në rrjete tjera (jo të IPKO-s)?

A: Jo për momentin. Ne e kemi dizajnuar atë në atë mënyrë, që të ruaj dhe të kontrollojë cilësinë e shërbimit. Për më shumë informata, ju lutemi referojuni pyetjes – Si funksionon ai?

 • A mund ta përdori TVim në GPRS?

A: Video kërkon gjerësi të lartë të bandës (të ngjashme me Youtube), fatkeqësisht teknikisht nuk është e mundur që këtë shërbim ta përdorni në rrjetet 2G.

 • A do të shtoni më shumë kanale në TVim?

A: Po, planifikojmë të shtojmë më shumë kanale në të ardhmen. Jemi duke punuar vazhdimisht dhe tashmë jemi duke testuar veçori të reja, për të ofruar përvojën më të mirë për klientë në Kosovë.

 •  A mund të vendosi përkujtues me SMS, nëse nuk kam numër GSM të IPKO-s?

A: Ne përkrahim përkujtuesit me SMS vetëm për abonentët në IPKO GSM. Nëse nuk keni numër të IPKO-s, ju lutemi vizitoni njërin nga dyqanet tona, dhe ne do të gjejmë një pako të duhur e cila do t’ju përshtatet nevojave tuaja.

 •  Sa përkujtues mund t’i vendosi?

A: Ju mund të vendosni 5 përkujtues për një ditë, dhe 10 përkujtues në total.

 • Nëse kam TVim dhe e vizitojë dikë tjetër i cili ka po ashtu, a do të punojë aplikacioni?

A: Po. Në këtë rast, ju të dy jeni të abonuar në TVim, prandaj mund ta përdorni atë edhe me emrin tuaj të përdoruesit.

 •  Nëse kam TVim dhe e vizitojë dikë tjetër i cili nuk e ka, a do të punojë aplikacioni?

A: Po. Nëse personi të cilin e vizitoni është duke përdorur njërin nga shërbimet e IPKO-s, ju mund të shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në TVim.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp