1. Së pari duhet të lidhet TP Link me Modem përmes kabllos Lan.
  2. Në kompjuterin tuaj hapeni shfletuesin e faqeve dhe shënoni kete IP adresë: 192.168.1.1 ku do të ju kërkohet emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi, të dy janë: admin.
  3. Pasi të hapet faqja kryesore, në anen e majtë klikoni në “”Quick Setup”” dhe klikoni “”Next””. Vazhdoni duke zgjedhur “”Dynamic IP”” dhe klikoni “”Next””.
  4. Zgjedhni Emrin tuaj SSID (Emrin e Wirelessit), region Albania, zgjedheni Wap Sigurinë, tek hapësira shënoni fjalëkalimin që dëshironi me gjatësi 8 deri 64 karaktere dhe në fund klikoni Rebot ose Finish.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp