Nëse jeni klient ekzistues i pakove Prepaid apo klient i ri, dhe dëshironi të merrni njërën nga pakot Plan 4, 5, 6, 7, 8 ose 9, para se të shkoni në dyqanin IPKO-së, duhet ta plotësoni dokumentin e bashkangjitur (gjej dokumentin e bashkangjitur këtu).

Pasi ta plotësoni dokumentin, drejtohuni tek dyqani më i afërt i IPKO-së.

Dokumentin nuk keni nevojë ta plotësoni nëse jeni përdorues i pakove Prepaid/Postpaid, në qoftë se dëshironi të merrni njërën nga pakot Plan: 1, 2 ose 3.