Kontrollo llogarinë 24 orë! Menaxho llogarinë tuaj dhe çdo shërbim të IPKO-së, nga kudo që keni qasje në internet.

Për t’u kyqur në Pasqyra.ipko.com ju nevojitet të keni një username dhe password e cila do të ju krijohet në momenin e aktivizimit të pakos Mujore. Pasi të qaseni me username dhe password do të pranoni një kod përmes SMS-it në numrin tuaj të telefonit të cilin duhet ta shënoni në hapësiren përkatëse.