Nëse jeni klient i ri duhet të paraqiteni në dyqanin më të afërt të IPKO-së për ta nënshkruar kontratën.

Nëse jeni klient ekzistues me Internet mjafton të thërrisni në Qendren e Thirrjeve 038/049 700 700 dhe të bëni kërkesë për aktivizim të numrit të telefonisë fikse.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp