Për të filluar përdorimin e Internetit në telefonin tuaj, duhet t’i aplikoni disa hapa të shkurtë dhe të lehtë:

1. Thirrni në numrin *321#

Për aktivizim të internetit në mobil, duhet të thirrni në numrin *321# . Pas thirrjes, do t’ju vije një sms ku tregon që shërbimet e juaja interneti në mobil dhe MMS janë aktivizuar. Pas kësaj të ristartoni telefonin tuaj.

2. Më pas, duhet ta konfiguroni telefonin mobil:

  • Manualisht,
  • Përmes instrukcioneve të prezentuara në www.ipko.com
  • Në çdo dyqan të IPKO-së,
  • ose duke thirr në Qendrën për Thirrje 049/038 700 700

3. Dhe së fundi, e aktivizoni pakon tuaj të përzgjedhur:

  • Përmes SMS-it,
  • Përmes IPKO Meny-së
  • ose duke thirr në Qendrën e Thirrjeve në 049/038 700 700