4G BONUS është platformë e ndërtuar enkas për përdoruesit e 4G. Në mënyrë që pako e internetit 4G e blerë nga përdoruesi të kursehet dhe përdoruesit t’i ofrohet internet në mobil shumë i shpejtë dhe gjatë gjithë kohës. Nëse nuk keni pako 4G aktive, klikoni këtu për të aktivizuar njërën nga pakot.

Pse ta aktivizosh?

Pikat e WiFi ku mund të lidhen përdoruesit që kanë të aktivizuar 4G BONUS janë të shpërndara në të gjitha qytetet e Kosovës.
Më shumë se 400 Wifi ZONA në të gjithë Kosovën.

 

Konfigurimi i 4G BONUS

Përdoruesit e telefonave me iOS mund të shkarkoni fajllin e konfigurimit këtu.

Pasi të shkarkoni fajllin, përcjellin hapat e përshkruar më poshtë:

 

Përdoruesit e telefonave me Android duhet të përcjellin hapat e përshkruar më poshtë:

Përdoruesit e telefonave Blackberry, duhet të përcjellin hapat e përshkruar më poshtë:

Si të qaseni në IPKO_WIFI?

Pasi të keni zgjedhur SSID IPKO_WIFI, ju duhet të shtoni përpara 049 ose 043, varësisht nga numri që ju e keni.
Psh. 049 XXX XXX ose 043 XXX XXX