Gjatë qëndrimit tuaj në Kosovë, zgjidhni rrjetin Mobitel/ IPKO për roaming. IPKO ju siguron komunikimin me tarifa të lira, dhe mbulueshmërinë më të madhe të popullsisë në Kosovë, me rrjetin më stabil në vend.

Për t’u lidhur me shërbimin roaming të IPKO’s, veproni si më poshtë, varësisht nga telefoni i juaj mobil:

  • Nokia – Menu– Tools – Phone Settings – Network Selection – Manual
  • Sony Ericsson – Connectivity – GSM Networks – Select Network
  • Samsung – Menu– Extras – Network Services – Network Selection – Manual
  • Motorola – Menu – Settings – Network – Available Network

Nëse keni nevojë për asistencë në përdorimin e roaming shërbimit të IPKO-s gjatë kohës tuaj në Kosovë, atëherë thirrni në +386 49 700 700 ku do t’ju lajmërohet njëri nga agjentët tanë për t’ju ndihmuar. Qendra e Thirrjeve në IPKO është në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë.