Transferoni kredi nga telefoni juaj mobil te të afërmit tuaj, sa herë që dëshironi.
Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:

  1. *124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
  2. Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
  3. Transferimi është kompletuar

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit

Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR
Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR

 

Cmimet për transferim të kredisë:

Shuma për transferTarifa
10.15 €
2-50.20 €
6-100.50 €
11-151.00 €
16+1.5 €

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp