Ftesë për aplikim – Punimi dhe furnizimi i mobiljeve për dyqanet e IPKO-s

Vendi: Prishtinë, Kosovë
Ref.:   0048-06-22
Nga:  IPKO Telecommunications LLC

Të nderuar,

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për  “Punimi dhe furnizimi i mobiljeve për dyqanet e IPKO-s”.

Dokumentacioni me kushtet e përgjithshme për aplikim/ofertim mund të tërhiqet prej datës 20 deri me 24 Qershor 2022 në ndërtesën e IPKO-s në Rr. Zija Shemsiu nr.34, Ulpianë, Prishtinë.

 

Sinqerisht,

IPKO Telecommunications
Ulpianë, Rr. Zija Shemsiu nr.34
10000 Prishtinë.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp