BONU PROFI!

Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! PROFI**.

Për ta aktivizuar këtë pako dërgoni SMS me tekstin ‘hej4’ në 50888 ose direkt përmes MyIPKO.

Validiteti i pakos është 30 ditë.

*Pakot vlejnë vetëm brenda Kosovës.

**Te nderuar klient, duke filluar nga data 1 Prill 2023, mosha e lejuar për te qene pjese e komunitetit Hej do te ndryshoj dhe do te jete 16-21 vjeç. 

Gjithashtu, te gjitha pakot tjera aktuale te vlefshme HEj do te deaktivizohen nga kjo date dhe ju do te mund te përfitoni nga ky komunitet vetëm duke aktivizuar pakon HEj Profi me 5GB dhe Instagram Falas, pa limit minuta dhe SMS me Ipko për vetëm 5EUR te vlefshme 30 dite.

Klientët te cilët deri me date 31 Mars 2023 kane aktivizuar pako tjetër Hej do te mund ti shfrytëzojnë benefitet deri ne skadim te rregullt te pakos.

Ne qofte se mosha e juaj eshte mbi 21 vjec ju mund te aktivizoni:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?