IPKO feston Fitër Bajramin me “SOS Fshatrat e Fëmijëve të Kosovës”, “Shpresa”, “Shtëpitë për Fëmijët në Kosovë”, “Qendra për Parandalimin dhe Mbrojtjen e Viktimave të Trafikimit” dhe “Shtëpinë e Pleqve” në Prishtinë.

Një grup i punonjësve të IPKO-së, përveç që kanë shpërndarë ëmbëlsira për fëmijët e këtyre qendrave dhe të moshuarit e “Shtëpisë së Pleqve”, ata kanë kaluar ditën me ta dhe kanë interpretuar këngë të ndryshme.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?