Te dielën më 26 shtator u mbajtë gara Race for the Cure® Kosova 2021 edicioni i tretë, aktivitet solidarizues dhe në përkrahje të sëmurëve nga kanceri i gjirit me moton “Stronger Together”.

Kjo garë në Kosovë organizohet nga Shoqata e të prekurve me kancer të gjirit “Renesansa” në Prizren.

T’i mbështesim së bashku të prekurat nga kjo sëmundje dhe të ju tregojmë se nuk janë vetëm.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?