Kulturë

FESTARI

Festivali i Kulturës dhe Verës 2018

Hardh Fest

Rahovec 2018

DokuFest

IPKO sponsor i arte i Dokufest-it  nga viti 2007 deri në vitin 2016.

Festivali është i njohur për atmosferën e saj të gjallë, entuziazmin e mahnitshëm që kap qytetin dhe njerëzitë. Ekspozita me fotografi, debate, klasa master dhe evenimente të gjalla muzikore janë gjithashtu pjesë e festivalit 9 ditor.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp