Përgjegjësi sociale

Bashkë kundër kancerit

IPKO tashmë njihet për inicimin dhe përfshirjen në projekte dhe aktivitete me përgjegjësi sociale në sektorë të ndryshëm, me theks të veçantë në sektorin e shëndetësisë. Gjatë këtij viti, fokusi ynë do të jetë në fushatat e vetëdijesimit për kancerin!

Më shumë
Më shumë

IPKO mbështet sektorin e shëndetësisë në ditën Ndërkombëtare të Kancerit

Me rastin e ditës ndërkombëtare të kancerit IPKO vazhdon të jetë e përkushtuar dhe të përkrahë sektorin e kujdesit shëndetësor në Kosovë.

Më shumë
Më shumë

IPKO për herë të tretë shpallet fituese e çmimit FIDES për kontribut në aktivitete filantropike

IPKO ka pranuar çmimin FIDES për kontribut në aktivitete filantropike, për dhurimin e sistemit të sofistikuar të ultrazërit në Klinikën Onkologjike të QKUK, ngjarje e organizuar çdo vit nga Forumi për Iniciativë Qytetare për të vlerësuar të gjithë kontribuuesit e shoqërisë si dhe për të stimuluar sa më shumë biznese dhe individ që të ndajnë të mirat e tyre me pjesën tjetër të shoqërisë.

Më shumë
Më shumë

IPKO mbështet luftën kundër kancerit të gjirit!

Te dielën më 26 shtator u mbajtë gara Race for the Cure® Kosova 2021 edicioni i tretë, aktivitet solidarizues dhe në përkrahje të sëmurëve nga kanceri i gjirit me moton “Stronger Together”.
Kjo garë në Kosovë organizohet nga Shoqata e të prekurve me kancer të gjirit “Renesansa” në Prizren.
T’i mbështesim së bashku të prekurat nga kjo sëmundje dhe të ju tregojmë se nuk janë vetëm.

Më shumë
Më shumë

Së bashku mund të bëjmë ndryshim!

IPKO vazhdon të mbështesë sektorin e shëndetësisë – Dhuron sistemin e sofistikuar të ultrazërit për Klinikën e Onkologjisë në QKUK

Më shumë
Më shumë

IPKO përmbyll ciklin e dytë të donacioneve në mbështetje të fëmijëve!

Tashmë ka përfunduar shpërndarja e të gjitha pajisjeve mjekësore në gjithsej 20 (njëzet) njësi të pediatrisë, nëpër Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare.

Më shumë
Më shumë

IPKO, besnike ndaj projekteve inovative!

IPKO vazhdon të përkrahë fondacionin BONEVET në projektet “Electric Buggy” dhe “Kosova Makers League”. Fillimisht, IPKO ka mbështetur fondacionin BONEVET duke financuar veturën e parë elektrike në vitin 2017, e cila ishte krijuar nga disa të rinj të moshave 14-16 vjeç

Më shumë
Më shumë

T'i bëjmë fëmijët të lumtur!

Në përpjekje të vazhdueshme për të krijuar një mjedis sa më të mirë për fëmijët e vendit tonë, IPKO ka mbështetur organizatat që merren me fëmijët me nevoja të veçanta. Donacioni është shpërndarë në 10 qendra, ndërsa është synuar lehtësimi i procesit të mësim-nxënies midis fëmijëve me nevoja të veçanta.

 

Më shumë
Më shumë

IPKO feston!

IPKO feston Fitër Bajramin me “SOS Fshatrat e Fëmijëve të Kosovës”, “Shpresa”, “Shtëpitë për Fëmijët në Kosovë”, “Qendra për Parandalimin dhe Mbrojtjen e Viktimave të Trafikimit” dhe “Shtëpinë e Pleqve” në Prishtinë.

Më shumë
Më shumë

Mësuesit zgjedhin, IPKO përkrahë

Mësuesit zgjedhin, IPKO mbështet është një nismë unike bamirësie që e bën të lehtë për IPKO-n dhe komunitetin vendor që të ndihmojnë shkollat fillore, çerdhet dhe nxënësit në nevojë në zonat rurale. Ky projekt synon të mundësojë një mjedis më të mirë shkollor për nxënësit në zonat rurale në mbarë Kosovën.

Më shumë
Më shumë

Inkubatorë për të sapolindurit

Në 5 vjetorin e telefonisë mobile, IPKO ka vendosur që ta mbështesë ‘Fondacionin për Nëna dhe Foshnje të Shëndosha’ në blerjen e 5 inkubatorëve të rinj për Njësinë Intensive të Neonatologjisë në QKUK. Në Klinikën e Neonatologjisë trajtohen të gjitha foshnjat me rrezik të lartë, të cilat lindin kudo në Kosovë. Prej tyre, rreth 1100 foshnja në vit lindin para kohe dhe për të mbijetuar kërkojnë kushte shumë specifike.

Më shumë
Më shumë

Kodet e SMS-ve, shërbimi për të dhuruar para për personat në nevojë

IPKO mundëson përdorimin e kodeve të shkurta të SMS-ve 55049, 55001, 55006 dhe 55008 për qëllime të mbledhjes së parave për personat që kanë nevojë për trajtim mjekësor dhe po ashtu mbështet nismat tjera të bamirësisë.

  • 24 kërkesa janë mbështetur gjatë vitit 2016
  • 31 kërkesa janë mbështetur gjatë vitit 2017
  • 37 kërkesa janë mbështetur gjatë vitit 2018

Më shumë
Më shumë

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp