Sport

IPKO është Sponsor Gjeneral i Përfaqësuesës së Kosovës në Futboll.

IPKO është Sponsor Gjeneral i Super Ligës së Kosovës në Futboll

IPKO është sponsor i Klubit të Hendbollit Prishtina

Federata e Basketbollit të Kosovës

Federata e Basketbollit të Kosovës – FBK, është drejtues qeverisës i basketbollit në tërë Kosovën. Qëllimi i Federatës së Basketbollit të Kosovës është organizimi, zhvillimi dhe mbajtja e të gjitha Lojërave të Basketbollit.

IPKO partner për komunikim i Federatës së Basketbollit të Kosovës nga viti 2013 deri në vitin 2016.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp