IPKO njihet si një nga kompanitë e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë. E themeluar në vitin 1999, IPKO është rritur nga ofruesi i parë i internetit në mbarë Kosovën, në një kompani moderne që ofron gamë të plotë të shërbimeve të integruara si dhe përmbajtje, në komunikimet mobile, telefoninë fikse, TV kabllor dixhital dhe shërbimet e internetit. Sot, IPKO është operatori i parë dhe më dominues mobil që ofron internet mobil të shpejtë dhe stabil– rrjetet 3G dhe 4G në Kosovë.

Me ardhjen e saj në tregun e telekomunikacionit të Kosovës, IPKO futi konkurrencën në kuadër të telefonisë mobile në Kosovë; Çmimet janë ulur dhe niveli i cilësisë së shërbimeve është ngritur në nivelin më të lartë të mundshëm.

IPKO vazhdon të jetë ofruesi kryesor i internetit si për nga numri i konsumatorëve ashtu edhe për nga shtrirja e rrjetit. Kompania është gjithashtu lider në shërbimet e televizionit kabllor dixhital me përmbajtjen më cilësore dhe numrin më të madh të klientëve. IPKO ka rrjetin më të madh fiks në Kosovë me 350.000 porte në dispozicion, ndërsa numri i konsumatorëve në telefoninë fikse po rritet vazhdimisht.

Në secilin segment – ​​celular, fiks, internet dhe TV dixhital kabllor – IPKO ka rrjetin më të fundit dhe më cilësor në vendin tonë.

IPKO e gjen veten në fazën e rritjes dhe zhvillimit të vazhdueshëm. IPKO ka 25 dyqane zyrtare të shitjes në të gjithë vendin, mbështetje teknike dhe kujdesin ndaj klientit në dispozicion 24x7x365, dhe një rrjet të gjerë të distributorëve të autorizuar.

Vlerat

Biznesi ynë

Historiku

  • Dalja e parë në internet (www.cnn.com) nga Kosova nëpërmjet rrjetit të Internet Projekti Kosova
  • Fillimi i IPKO-së, si një projekt humanitar, i quajtur Internet Projekti Kosova
  • Krijimi i kompanisë, kalimi nga organizata joqeveritare ipko.org, në kompani IPKO Net
  • Marrja e kredisë së parë nga ProCredit Bank për investimin e backbone ndërkombëtare për shtrirjen e rrjetit në tërë Kosovën.
  • IPKO NET përfiton kredi në vlerë prej 1.65 milionë euro nga Procredit Bank
  • Platforma online për ndërmarrje të sigurimeve
  • Nënshkruhet marrëveshja me “Albright Group”
  • IPKO NET lidh marrëveshje me Scientific Atlanta Europe
  • KEK-u dhe IPKO NET nënshkruajnë bashkëpunimin
  • IPKO NET merr pjesë në panairin e teknologjisë informative
  • IPKO NET sponsoron koncertin për ditën e çlirimit të Prishtinës
  • IPKO NET përkrah SOS Kinderdorf-in
  • IPKO NET licencohet për telefoni fikse
  • Telekomi i Sllovenisë, blen zyrtarisht IPKO NET-in
  • Telekomi i Sllovenisë për vizitë në Kosovë
  • IPKO NET merr pjesë në panairin e karrierës
  • IPKO NET fillon shtrirjen e fijes optike
  • Shënon lansimin e telefonisë mobile me koncertin e rep artistit me famë botërore 50 Cent
  • Lansohet  rrjeti i  operatorit të dytë mobil IPKO
  • Bëhet thirrja e parë ndërkombëtare prej rrjetit GSM të IPKO-së
  • IPKO NET hap qendrën e shitjes në Mitrovicë
  • IPKO NET doket në Dokufest
  • IPKO NET shënon klientin e 20000-të të shërbimit DUO
  • IPKO NET zgjedh Ericsson-in për shtrirjen e rrjetit GSM
  • IPKO NET hap qendrat në Pejë, Gjilan dhe Ferizaj
  • IPKO NET ndër tatimpaguesit e mëdhenj
  • Shënohet klienti i 10000-të i shërbimit DUO
  • IPKO NET merr pjesë në panairin e karrierës
  • Konzorciumu Telekomi i Sllovenisë, IPKO NET dhe Mobitel nënshkruajnë kontratën
  • Fitues i licencës për operatorë të dytë të telefonisë mobile
  • IPKO ndihmon familjet e Malishevës
  • IPKO organizon festën e Vitit të Ri
  • IPKO feston njëvjetorin e fillimit të punës së telefonisë mobile
  • Argëtimi me IPKO në 8 qutete të Kosovës
  • IPKO shpërblen me BMW X3
  • IPKO lanson pako të reja të telefonisë fikse dhe internetit
  • Fillon projekti digjital TV
  • IPKO sponsor i artë i Dokufest
  • Shfrytëzimi dhe dërgesa rekorde e mesazheve multimediale(MMS)
  • Shiten 250.000 SIM kartela brenda katër muajve të parë të operimit
  • IPKO aplikon për licencën kabllore
  • Ftesë për debat publik
  • IPKO hap dyqanin në lagjen “Dardania”
  • IPKO me më shumë se 40000 klientë DUO
  • IPKO shënon klientin e 35000-të të shërbimit DUO
  • IPKO prezanton drejtorin e ri ekzekutiv, Z. Branko Babic
  • IPKO feston 10 vjetorin e themelimit
  • IPKO dhe Raiffeisen Bank lansojnë kartelat Prepaid të markës së njohur ndërkombëtare Visa me partnerët Better Served Kosova dhe RevEurope
  • IPKO lanson shërbimin Pay Per View
  • IPKO me rastin e festës së Fitër Bajramit shpërblen të gjithë konsumatorët duke liruar çmimin për SMS lokal në vetëm 1 cent për të tre operatorët
  • IPKO ofron pakon DUO, kombinim I televizionit digjital dhe internetit
  • IPKO zbret çmimet e shërbimit roaming me Maqedoni për 75%, duke zgjedhur, konsumatorët operatorin Cosmofon gjatë qëndrimit të tyre në Maqedoni
  • IPKO aplikon tarifat e zbritura të Unionit Evropian, duke paguar çmim të njëjt për shërbime të telefonisë mobile me IPKO-në gjatë qëndrimit në njërin prej shteteve të UE
  • IPKO lanson ofertën më atraktive në treg “Super Rrethi”, ku konsumatorët mund të flasin për me 10 veta në rreth për 1 cent në minutë
  • IPKO lanson pakon TRIO, kombinim i internetit, televizionit digjital dhe telefoni fikse
  • IPKO lanson produktin inovativ për telefoni mobile Fillo 10, ku konsumatorët llogaritën për thirrje dhe jo për minutë
  • IPKO shtrihet në tërë vendin me dyqane të reja dhe distributorë të autorizuaar
  • Sjell bendin e mirënjohur latino-amerikan “Pasion De Buena Vista” në Mitrovicë
  • IPKO mbyll transmetimin analog
  • Lanson shërbimin e Televizionit Digjital
  • IPKO hap për të gjithë portalin argëtues dhe informues (www.ipko.net)
  • IPKO rregulloi oborrin e shkollës “A.Z.Çajupi” në Mitrovicë
  • Fishekzjarrë madhështore dhe argëtim për fëmijët, për 1-vjetorin e pavarësisë
  • IPKO hap super-qendrën e shitjes dhe biznesit në Prishtinë
  • IPKO mbuloi me rrjet pikat kryesore turistike të Kosovës
  • IPKO dhe  Digitalb lansojnë televizionin High-Definition (HD)
  • IPKO: Çmimet e TV Digitalb për biznese, deri 60 për qind më të ulëta
  • IPKO përsëri zbret çmimet e roamingut për BE dhe Maqedoni
  • IPKO ofron qasje pa pagesë në Facebook.com®
  • Oferta e IPKO’s liron çmimet e telefonisë mobile për brenda dhe jashtë rrjetit
  • Pas vlerësimit të Gjykatës Ndërkombëtare të drejtësisë, IPKO ka shpërndarë mbi 3.2 milion SMS FALAS.
  • IPKO liron çmimet për roaming, GPRS dhe ofron bonus për çdo mbushje në telefon mobil
  • IPKO zbret çmimet e pakove të televizionit digjital
  • IPKO I dorëzon çekun me rreth 12 mijë EUR fondacionit për “Nëna dhe foshnja të shëndetshme”
  • IPKO: thirrjet drejt operatorëve mobil në Zvicër, vetëm 18cent
  • Paguani 60€ mbushje dhe fitoni 60€ tjera, nëpërmes starcard
  • Pako “quatro” ofron të gjitha shërbimet e telekomunikimit, në një vend të vetëm
  • Ipko: pako biznesi, të kombinuara me mobil, fiks, internet dhe telefona të mençur mobil
  • Më shumë benefite për konsumatorët e ipko’s dhe miqtë e tyre
  • Të gjithë konsumatorët e ipko’s tani posedojnë internet shumëfish më të shpejtë, pa kufizime, dhe pa asnjë kosto shtesë
  • Ipko përdor rrjetin social – facebook, për të ndihmuar fëmijët me sindromin down
  • Ipko përkrah festivalin e filmit dokumentar-Dokufest, edhe në edicionin jubilar
  • Ipko aplikon “euro-tarifën”, sërish zbret çmimet e roamingut për 27 shtetet e BE-së
  • Ipko zbret çmimet e roamingut për Shqipëri, Mal të zi dhe kroaci, deri në 40 për qind
  • Ipko freskon imazhin e saj, me vizion të ri të kompanisë
  • Ipko, “RRAFSH” 8.5 cent për thirrje, në të gjithë operatorët mobil në Kosovë
  • Ipko prezanton pako me minuta e sms kombëtar, mms, gprs, dhe telefona të mençur mobil nokia, htc dhe Samsung
  • Edhe më pak se një muaj kohë për regjistrimin e numrave mobil ipko
  • Ipko: biseda pa pagesë për një muaj, me numrin e preferuar
  • Telekom Slovenije emëron Robert Erzin në pozitën e Drejtorit Ekzekutiv në IPKO
  • Ipko regjistron 60 mijë konsumatorët e parë të telefonisë mobile
  • IPKO përsëri rrit shpejtësitë e internetit, pa i ndryshuar çmimet
  • IPKO shpërndan 13 milionë pika për konsumatorët besnik, mundëson kthimin e pikave në produkte
  • IPKO: 100 ditë komunikim pa kufij mes Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë
  • Hej! u mundëson përdoruesve të shpërblejnë veten dhe miqtë e tyre me komunikim falas
  • IPKO përshpejton Kosovën me internet, ofron pako me 80mbps
  • IPKO mirëpret konsumatorët e rinj me 1000 minuta, sms ose mb
  • IPKO avancon internetin në tërë Kosovën, thjeshtëson qasjen
  • Hej! nuk pret, rrit bazën e konsumatorëve dhe trafikun mobil
  • IPKO lanson platformën për të rinj – markën “HEJ! PSE PO PRET?
  • IPKO shpërblen përdoruesit e saj besnik, lanson programin ‘IPKO PIKA’
  • IPKO prezanton dizajnin e ri të uebfaqes zyrtare
  • IPKO me rrjetin më stabil, edhe gjate festave
  • IPKO sjell 3g, internetin më të shpejtë mobil për të parën herë në kosovë
  • IPKO rrit mbulueshmërinë e rrjetit 3g dhe prezanton shkallën e lartë të përdorimit të internetit në mobil
  • IPKO me pakot e reja mujore me minuta dhe sms kombëtar, me bonus internet 3g
  • IPKO zbret çmimet e thirrjeve për më të afërmit dhe ofron minuta dhe mb falas për konsumatorët e rinj
  • IPKO me tarifë të re për thirrje drejt çdo operatori në kosovë
  • Për çdo javë, ipko shpërblen konsumatorët e saj me 140 telefona të mençur mobil
  • IPKO e lëshon rrjetin 4g, për të parën herë në kosovë
  • IPKO shënon 15 vjetorin e themelimit dhe prezanton rezultatet financiare për tm2 2014
  • IPKO partner zyrtar i apple
  • IPKO mbështet projektet e 20 shkollave publike në fshatra
  • IPKO dhe fondacioni wikimedia mundësojnë qasje pa pagesë në wikipedia zero
  • IPKO, ofruesi i vetëm i kanaleve të digitalb, edhe për 5 vitet e ardhshme
  • IPKO: pako të veçanta me telefona të mençur dhe minuta për fëmijët
  • Ministri stavileci në ipko: teknologjia informative, shtyllë e rëndësishme e zhvillimit ekonomik
  • IPKO heq kufijtë: një pako e vetme e internetit mobil për kosovë, shqipëri, maqedoni dhe mal të zi
  • IPKO: fol pa pare me familjen dhe biznesin
  • IPKO prezanton rezultatet financiare për tm4 dhe arritjet kryesore të vitit 2014
  • IPKO shpërblen konsumatorët e rinj me nga 1000 minuta, 1000 sms dhe 1000mb, falas
  • IPKO e pasuron tv digjital edhe me shërbimin catchup tv
  • IPKO me pako ditore dhe javore të internetit mobil në rrjetin e saj 3g dhe 4g
  • IPKO sjell 26 modele të reja të telefonave nga prodhuesit kryesor botëror
  • Drejtori i IPKO-s, robert erzin, zgjidhet kryetar i bordit të këshillit të investitorëve evropian
  • IPKO ofron 2gb internet falas të gjithë ata që kalojnë në 4g
  • IPKO ofron internet mobil pa limit në kosovë, 5gb internet për rajon dhe 200 mb për Evropë dhe SHBA
  • IPKO lanson superduo plus, pakot me të gjitha në një për çdo anëtar të familjes
  • IPKO me dyqan të ri dhe modern në qendër të vushtrrisë
  • IPKO investon 14 milionë euro mesatarisht për vit
  • IPKO vazhdon të shpërndajë pako të internetit në mobil, falas

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp