Të gjitha shërbimet në një pako: TV + Internet + Telefoni mobile + 3 SIM Kartela

Zgjedhni pakon më të përshtatshme gjatë qëndrimit tuaj në vendlindje, me të gjitha shërbimet në një vend: TV + Internet + Telefoni mobile.

Ne ju ofrojmë pëmbajtjen më të pasur televizive dhe internetin më stabil në vend!

PAKO FAMILJARE – Përmbajtje ekskluzive me më shumë se 140 kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe argëtim.

PAKO PREMIUM – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive.

Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, Superliga e Kosovës), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.