IPKO, në bashkëpunim me DigitAlb, i sjell familjes tuaj përmbajtjen më të mirë televizive. Mbi 150 kanale televizive, përmbajtje ekskluzive në gjuhën shqipe, ngjarjet më të mëdha të sportit, si dhe programet më të mira për fëmijë.

*Platforma televizive START përdoret për resiverin e dytë në pakot MAX Familjare dhe MAX Sport.