IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë:

· Kampionati Italian (Serie A) 2018/19; 2019/20 dhe 2020/21

· Kampionati Anglez (Premier League) 2016/17, 2017/18 dhe 2018/19

· Kampionati Spanjoll (La Liga) – 2018/19; 2019/20 dhe 2020/21

· Ndeshjet e Shqipërisë dhe Kosovës për UEFA Liga e Kombeve 2018/2021

· Ndeshjet Ndërkombëtare për UEFA Liga e Kombeve + Final Four, Finale 2018/2021

· Ndeshjet Kualifikuese të Kombëtares Shqiptare & Kosovare për Euro 2020

· Ndeshjet Kualifikuese të Kombëtares Shqiptare & Kosovare për FIFA 2022

· Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare për Euro 2020

· Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare për FIFA 2022

· International Champions Cup (turneu para-sezonal i ekipeve elitare te futbolli) 2018

· Brazil World Tour (ndeshjet e kombëtares së Brazilit nëpër botë) deri në 2021

· Kampionati Shqiptar i Futbollit 2018/19; 2019/20; 2020/21 dhe 2021/22

· Kupa dhe Superkupa e Futbollit e Shqipërisë 2018/19; 2019/20; 2020/21 dhe 2021/22

· Kupa e Anglisë (FA Cup) – 2018/19; 2019/20 dhe 2020/21

· HBO Boxing (ndeshjet më të mira të boksit të të gjitha Federatave, përfshirë boksierët shqiptarë) 2016, 2017 dhe 2018.

· UFC (Ultimate Fighting Championship) 2018/2019

· Roland Garros

· ATP 1000 Tenis 2017/2019

· ATP 500 Tenis 2017/2019

· CEV 2018 (Kampionati Evropian i Volejbollit, Meshkuj/Femra)

· FIBA (të gjitha eventet: Kualifikuese, Botëror, Evropian deri më 2021)

· FIVB (Kampionati Botëror i Volejbollit për Meshkuj 2018).

· FIVB (Kampionati Botëror i Volejbollit për Femra 2018).

· IAAF Diamond League, Atletike.