Të gjithë ju që dëshironi të bëheni pjesë e ‘’Lojë tjetër’’ mjafton të keni pakon Super Duo. Ndërsa ju që ende nuk e keni këtë pako, merreni tani dhe automatikisht hyni në lojë për të fituar një nga shpërblimet e shumta që IPKO ofron.

Lojë tjetër për të gjithë ju, sjellë këto dhe shumë dhurata të tjera:

 • iPhone X 64GB
 • iPhone 8 64GB
 • TV LG 55’’ UHD TV 55UJ635V
 • TV LG 50’’ UHD TV 50UK6300MLB
 • Sony Playstation 4PRO
 • Dell Nb Isnpiron core i5
 • GO PRO HERO
 • FUJIFILM INSTAX MINI 9
 • Galaxy Note 9 Dual Sim
 • Galaxy Note 8 (GREAT DS)
 • Galaxy S9 (STAR 1DS)
 • Galaxy S9+ (STAR 2DS)
 • Galaxy J4 + 2017
 • Galaxy A6+ 2018
 • Samsung Galaxy A8
 • NOA N2 LTE
 • NOA H2 LTE

Tërheqja e këtyre shpërblimeve bëhet me datë 26 dhjetor 2018.