Në epokën DIGJITALE, është me rëndësi jetike të siguroheni që të dhënat tuaja janë të sigurta. Përveç kësaj, IPKO ofron për të gjithë klientët e saj lundrim në internet dhe përdorim të teknologjisë pa rrezik me programin softuerik elitar të McAfee-s.

Merrni McAfee™ në njërin nga dyqanet e IPKO-s për të mbrojtur deri në 10 pajisje si kompjuterë personal, Mac, telefona të mençur dhe tabletëme të gjitha gjërat themelore si shfletimi i sigurt në internet, siguri të “firewall”, aplikacionin True Key™, e të tjera.

Përfitimet kryesore nga McAfee™ Internet Security:

  • Mbrojtje e lehtë për përdorim kundër viruseve dhe kërcënimeve tjera në internet.
  • Shfletimi i sigurt në internet ju paralajmëron për uebfaqet e rrezikshme si dhe ndihmon në parandalimin e shkarkimeve të rrezikshme dhe të sulmeve mashtruese.
  • Siguria “firewall” ndihmon në mbrojtjen e kompjuterit tuaj personal nga sulmi i hakerëve dhe i programeve me viruse duke bllokuar qasjen në aktivitete të dyshimta.
  • Eliminon problemet me fjalëkalime, lejon aplikacionin True Key™ t’i mbajë në mend fjalëkalimet për ju.
MCAFEE™ INTERNET SECURITY
Mbrohuni nga viruset dhe rreziqet në internet         ✔
Qëndroni larg rreziqeve të internetit përmes veglave për siguri në internet         ✔
Largoni e-mailat “junk” para se të arrijnë në inbox-in tuaj         ✔
Kujdesuni për fëmijët tuaj përmes kontrollit prindëror         ✔
Menaxhoni fjalëkalimet tuaja me aplikacionin True Key™ Individual 1 përdorues

Nëse dëshironi të keni SIGURI, vizitoni njërën nga dyqanet e IPKO-s për t’u abonuar.

Më poshtë e gjeni listën e çmimeve:

KLIENTVËLLIMILLOJI I LICENCËS ÇMIMI + TVSHSHKALLA E PËRDORIMIT
Super DuoLicenca 11 vit/pagesë mujore1€Deri në 10 pajisje

*Për klientët e Super Duo: Tarifa për McAfee™ do të shtohet në faturën mujore

KLIENTVËLLIMILLOJI I LICENCËS ÇMIMI + TVSHSHKALLA E PËRDORIMIT
i pavarurLicenca 11 vit/një pagesë20€Deri në 10 pajisje

*Për klientët e pavarur: Tarifa për McAfee™ duhet të paguhet para instalimit

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?