Argëtim pa fund me kanalet më të mira sportive, filmat më të shikuar, filma të animuar, dokumentarë, muzikë dhe shumë më shumë për ju dhe për tërë familjen tuaj. 

Ju përfitoni: 

  • Internetin më stabil në treg
  • Kanalet më të mira sportive
  • Të gjitha kanalet lokale
  • Kanalet më të bukura në gjuhën shqipe, dhe shumë më shum

Merrni tani pakon Diaspora në çdo pikë të shitjes së IPKO-s.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?