Aplikacioni IPKO Junior, e cila shoqëron orën e mençur Alcatel Move Time është krijuar veçanerisht për ju, prindër, që të jeni afër fëmijeve tuaj në çdo kohë.

Prindërit tani mund të gjejnë vendndodhjen e saktë të fëmijeve të tyre të cilët mbajnë orën e mençur Alcatel Move Time përmes aplikacionit IPKO Junior e cila funksionin me GPS dhe WiFi.

Ora e mençur Alcatel Move Time bashkë me aplikacionin Junior mundëson:

 1. Komunikim me zë “Voice Chat”
  • Thirr fëmiun tuaj direkt nga telefoni juaj
 2. Monitorimin e vendndodhjes
  • Gjej vendndodhjen e saktë të fëmiut tuaj me GPS dhe WiFi
 3. Opcioni “SOS urgjencë”
  • Duke zgjedhur opcionin “SOS urgjencë” në orë, do të aktivizohet regjistrimi automatik i vendndodhjes, dhe të dërgohet tek ju
 4. Alarm
  • Caktoni alarm për shkollë direkt nga ora e mençur
 5. Të dhënat e historisë
  • Regjistrimi dhe ruajtja e historisë (lokacionet e regjistruara nga aktivizimi i orës)
 6. Përshtatja/rregullimi i orës
  • Rregulloni orën për të mos shqetësuar fëmijën kur ndodhet në shkollë
 7. Lista e kontakteve
  • Regjistroni numrat e familjarëve dhe të afërmeve në orë

Pako IPKO Junior, me 30 ditë validitet, përmban:

 • 100 Minuta (brenda rrjetit)
 • 300 MB (përmes Edge)

Aplikacioni mund të shkarkohet nga telefonat me sistem operativ të iOS dhe Android.

Çmimi i orës së mençur + pako Junior kushton vetëm 8 Eur në muaj, dhe 96 Eur në total për 12 muaj.

Manualin e përdorimit mund ta gjeni këtu.